Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejTym razem chef Robert Sowa proponuje przyrządzenie burgera z mięsa indyka z dodatkiem ciecierzycy i suszonych pomidorów.
Burgery z mięsa wołowego wszyscy znamy. W dzisiejszym odcinku Doradcy Smaku zobaczymy, jak można przyrządzić burgera z mięsa indyka z dodatkiem ciecierzycy i suszonych pomidorów. Do tego bułeczka, pikantny serek śmietankowy i szpinak. Reszta składników pozostaje klasyczna, czyli: czerwona cebula, pomidor, ogórek konserwowy i ser gouda. Lista niezbędnych składników i sposób przygotowania znajduje się tutaj.
IX sezon Doradcy Smaku jest emitowany od poniedziałku do czwartku o godz. 20.10, na kanale TVN.
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej