Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejTym razem chef Robert Sowa proponuje przyrządzenie burgera z mięsa indyka z dodatkiem ciecierzycy i suszonych pomidorów.
Burgery z mięsa wołowego wszyscy znamy. W dzisiejszym odcinku Doradcy Smaku zobaczymy, jak można przyrządzić burgera z mięsa indyka z dodatkiem ciecierzycy i suszonych pomidorów. Do tego bułeczka, pikantny serek śmietankowy i szpinak. Reszta składników pozostaje klasyczna, czyli: czerwona cebula, pomidor, ogórek konserwowy i ser gouda. Lista niezbędnych składników i sposób przygotowania znajduje się tutaj.
IX sezon Doradcy Smaku jest emitowany od poniedziałku do czwartku o godz. 20.10, na kanale TVN.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej