Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejGrillowany ser kozi podawany na grzankach z brioszki z figą i konfiturą z gorzkiej pomarańczy. Takie klasyczne danie przygotował w 17. odcinku Doradcy Smaku chef Robert Sowa.
Ser kozi dobrze się łączy ze słodkimi smakami – karmelizowaną figą i konfiturą z gorzkiej pomarańczy. Jednak aby przełamać tę kompozycję, chef Robert Sowa proponuje podać ser w towarzystwie sałatki ze świeżych kiełków słodkiego groszku, marynowanych buraczków i słonych orzeszków ziemnych. Przepis na te pyszności jest tutaj.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej