Weź udział w konkursie TOP POLSKI SMAK!
Nowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejJak inaczej można przyrządzić dorsza? Oto przepis na proste, ale pyszne danie rybne, które chef Robert Sowa podał z sałatką z tagliatelle ze świeżego ogórka.
Zamarynowane polędwiczki z dorsza zostały zapieczone pod kruszonką z panko i płatków migdałowych. Tak upieczona rybę można podać na niezwykle świeżej i pachnącej sałatce z tagliatelle ogórka, imbiru marynowanego i liści kolendry. Przepis znajduje się tutaj.
Nowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcej