Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDzisiejszy odcinek jest odpowiedzią na poszukiwanie nowych propozycji dań śniadaniowych z jajek. Zamiast tradycyjnej jajecznicy lub omleta można przyrządzić jajka zapiekane w awokado.
Przed Wami przepis na jajka zapiekane w awokado z serem pleśniowym doprawione białym pieprzem. Jako dodatek chef Robert Sowa przygotował szpinak z cebulką, czosnkiem i pomidorami z tymiankiem, gałką muszkatołową oraz chrupiąca grzanką. Przepis znajduje się po tym linkiem.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej