Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejNaleśniki z jabłkami, z serem, z grzybami a nawet z mięsem - któż ich nie lubi? W dzisiejszym odcinku programu Doradca Smaku proponuje naleśniki po rosyjsku.
Ciasto na naleśniki na sposób wytrawny zostało również przyrządzone w specjalny sposób - do ciasta został dodany bulion grzybowy, ochłodzony zimnym mlekiem. Wykorzystując tak przyrządzone ciasto smażymy naleśniki. Farsz przygotowujemy podobnie jak farsz do pierogów ruskich, natomiast w odwrotnej proporcji ziemniaków z serem. Zamiast zwykłego sera, smak podkręcamy serem wędzonym. Do farszu warto dodać coś zielonego, np. koperek suszony. Zamiast skwarków, które dodajemy do pierogów ruskich, dodajemy suszoną cebulę.
Jeśli Wy też nie lubicie lepić pierogów, ale uwielbiacie ich smak, naleśniki po rosyjsku będą idealną alternatywą.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej