Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejWszyscy lubimy bigos, fasolkę po bretońsku i różne wariacje z makaronem w roli głównej. A gdyby tak połączyć fasolkę z makaronem i dodać do tego wędzony boczek oraz sporą ilość rozmaitych warzyw? W szybki sposób kolejne danie trafi na listę ulubionych. To co, skusicie się?
Dania jednogarnkowe to temat rzeka. W każdym domu są one przygotowywane, a na jednej patelni lub w jednym garnku lądują rozmaite składniki. Najczęściej jest to połączenie mięsnych składników – kiełbasy wiejskiej, żeberek czy boczku z warzywami – marchwią, fasolą czy kapustą, a do tego spora ilość przypraw, które wydobywają i podkreślają smak potrawy.
Przepis na makaron z fasolą i wędzonką to kolejna wariacja dania jednogarnkowego, która jest treściwa, sycąca, przepyszna i co najważniejsze – szybka. To sposób na wyczarowanie obiadu w kilka chwil, bez żadnej straty na efekcie, który jest gwarantowany. Dania z aromatycznym wędzonym boczkiem nie mogą nie smakować. Polecam!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej