Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejGruszki najlepsze są jesienią. Jednak te dostępne przez cały rok również można wykorzystać, m.in. do przygotowania prostej i finezyjnej przekąski. Połączenie sera pleśniowego i szynki dojrzewającej da genialny smak!
Przekąski najczęściej przygotowujemy na domowe imprezy lub spotkania z przyjaciółmi. Warto wtedy podjąć wyzwanie i przyrządzić coś zupełnie innego, nowego, ale za to jak smacznego.
Gruszka w szynce z serem pleśniowym to taka przekąska, która pomimo swojej prostoty przygotowania, zachwyca oryginalnym i wyszukanym sposobem podania. Wydrążony owoc gruszki zastąpiony serem pleśniowym, a do tego wszystkiego otulony plastrem szynki dojrzewającej i zapieczony w piekarniku daje rozpływający się w ustach efekt. Pychota!
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej