Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejNajprostsze rozwiązania bywają najlepsze. Z pewnością tak jest w przypadku tego dania. Aromatyczny filet z dorsza do smaku doprawiony ostrą papryką i podany z sosem przygotowanym z hiszpańskiego przysmaku – chorizo. Doskonały efekt gwarantowany.
Dania jednogarnkowe mają wiele zalet – szybkie, proste, sycące i smaczne. Chociaż z pewnością jedną z ważniejszych jest to, że można przygotować je praktycznie ze wszystkiego – nawet z ryby.
Jeśli jeszcze nigdy nie jedliście takiego dania, to skuście się na dorsza podawanego z sosem z chorizo.
Jest to tradycyjna hiszpańska kiełbasa wykonywana z wieprzowiny, znana i doceniana ze względu na swój mocny i charakterystyczny aromat i smak. To on podkreśli naturalne walory delikatnego fileta z dorsza i sprawi, że danie nabierze wyjątkowego charakteru.
Całą potrawę można przygotować w niecałą godzinę, dlatego ta propozycja jest dobra dla wszystkich zabieganych i lubiących szybkie, ale dobre rozwiązania.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej