Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejRyba zawinięta w plaster boczku bądź szynki to w kuchni połączenie spotykane coraz częściej, lecz wciąż jeszcze uchodzące za nieco ekstrawaganckie i odważne. Dzisiejsze danie zaskoczy jeszcze kilkoma interesującymi elementami – konfiturą pomidorową oraz sałatką z dyni, soczewicy oraz pomarańczy. Koniecznie wypróbujcie przepis od Doradcy Smaku.
To bardzo kolorowe, zdrowe i już prawdziwie wiosenne danie. Lekki i soczysty filet z dorsza zawinięty w chrupiący plaster boczku zyska na smaku dzięki towarzystwu sałatki z dyni oraz brązowej soczewicy doprawionej przyprawą do dań z fasoli (idealnej do wszelkich strączkowych roślin). Interesującym kontrapunktem dla całości będzie konfitura sporządzona w passaty pomidorowej wzbogacona kurkumą oraz kilkoma kroplami octu jabłkowego. Danie udekorowane jest wprowadzającymi w pozytywny wiosenny nastrój rzodkiewką oraz kilkoma jadalnymi kwiatami. Propozycja idealnie nadaje się na wykwinty obiad, a także romantyczną kolację we dwoje.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej