Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejJajka zapiekane smakują wyjątkowo w każdej postaci! Najczęściej zajadamy się nimi na śniadanie, ale możemy przygotować je na przystawkę czy kolację. Robert Sowa, wybitny szef kuchni, zdradza kilka trików, dzięki którym zachwycimy naszych domowników prostym, ale smacznym połączeniem kilku składników.
Jajko, wiejska szynka, pomidor i kozi ser - a wszystko w towarzystwie prażonych pestek słonecznika i dyni oraz aromatycznego sosu. To przecież musi być pyszne!
Więcej na DoradcaSmaku.pl
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej