Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejPesto to zielony sos, pochodzący z włoskiej Genui. Jego podstawowym składnikiem jest bazylia. Ale nikt nie powiedział, że nie można go modyfikować. Robert Sowa przygotował naprawdę aromatyczne pesto z pieczonej papryki. To idealnym uzupełnieniem wszelkich dań makaronowych.
Czerwona papryka, suszone pomidory i prażone orzeszki pinii znakomicie ze sobą korespondują. W programie "Doradca Smaku express" Robert Sowa pokazuje, jak sprytnie upiec paprykę, żeby była jeszcze bardziej aromatyczna. Tą potrawą bez wątpienia podbijecie serca wszystkich fanów kuchni śródziemnomorskiej.
Więcej znajdziecie na DoradcaSmaku.pl
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej