Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejKolejny tydzień niesie ze sobą nowe wyzwania kulinarne. Tym razem to Bydgoszcz gości „Ugotowanych”.
Pierwsze kolacje należą do Magdaleny Wandiuk i Krzysztofa Metzlera. Ona – asystentka notariusza, on – kelner w restauracji jednego z bydgoskich hoteli. Ona interesuje się filozofią Wschodu i uwielbia porządek. Czy taka też będzie jej kolacja – wyważona? Krzysztof z kolei uwielbia życie na krawędzi – trenuje spacery na linie. U niego sprawdzimy, czy kolacja wywoła dreszczyk wśród gości i kto okaże się niekwestionowanym mistrzem sucharów…
Zapraszamy od poniedziałku do czwartku o 20.50. W niedzielę o godz. 17.00 obejrzeć możemy skrót wszystkich kolacji z całego tygodnia.
Więcej o programie na DoradcaSmaku.pl
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej