Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejWszyscy znamy chłodnik z botwinką, tymczasem w tym odcinku Robert Sowa pokazuje, jak przyrządzić chłodnik na kefirze z awokado.
Świeżości temu daniu dodają zielony ogórek, natka kolendry i pomidory, a pikantności - ziarna czarnuszki. Podajcie do tego chłodnika chrupiące bagietki z pomidorem i oliwą oraz twarożek. Danie jest idealne na ciepłe letnie dni. Klikajcie po PRZEPIS.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej