Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejŻeberka dają nieograniczone możliwości. Można przygotować je z delikatnym sosem, innym zaś razem z warzywami, duszone lub pieczone. Tym razem przedstawiamy pomysł na żeberka wieprzowe na dziko. Smaczny efekt – gwarantowany!
Klasyka kuchni polskiej, w dodatku bardzo smaczna! Żeberka serwujemy w różnych postaciach, poszukując swojego idealnego smaku. Jedną z ciekawszych propozycji ich podania, alternatywną do klasycznej z pewnością są żeberka na dziko. Z dodatkiem miodu gryczanego, octu winnego i Przyprawy do dziczyzny Prymat zyskają niepowtarzalny aromat. Ważne również są dodatki z którymi będzie duszone mięso, dlatego im większa ich różnorodność od czerwonej papryki aż po kapary, tym bardziej aksamitny i pyszny efekt.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej