Zioła liofilizowane

Szczypiorek Zioła liofilizowane

Szczypiorek pochodzi z tej samej rodziny co cebula i por. Odznacza się wyjątkowo intensywnym smakiem. Świetnie sprawdza się surowy, na wszelkie rodzaju kanapkach czy w twarożkach. Doskonały także do jajecznicy.

Gramatura: 11 g

Czy wiesz, że...

Szczypiorek wykorzystywano w kuchni już 4000 lata temu w Chinach, co ciekawe pochodzi on jednak prawdopodobnie z Syberii.

Zastosowanie

Szczypiorek liofilizowany Prymat świetnie smakuje w połączeniu z jajkiem - w jajecznicy lub omletach, jest również doskonałym dodatkiem do past twarogowych i serowych. Podkreśli smak młodych ziemniaków, wszelkich sałatek, sosów, zapiekanek i kanapek.

Przepisy

z tym produktem

Doradca Smaku IV: Nietypowy sposób na jajka, odc. 8

Średnio Dasz radę 3-4

Doradca Smaku IV: Francuska tarta z łososiem, odc. 17

Średnio Dasz radę 3-4

Doradca Smaku VIII: Wołowina karmelizowana z papryką, odc. 3

Szybko Dasz radę 1-2

Przetwarzamy Twoje dane osobowe i stosujemy cookies, aby ułatwić Ci korzystanie ze sklepu/naszych usług. Dowiedz się więcej o naszej Polityce Prywatności. Zapoznaj się z informacjami od administratora Dowiedz się więcej

Ok, rozumiem