Sól peklowa – czym się charakteryzuje?
Poznaj zastosowanie soli peklowej oraz różne sposoby peklowania mięsa. Jest to prostsze niż myślisz - przygotuj domowe wędliny!
czytaj więcejNysa i jedna z najstarszych restauracji w mieście – „Bistro pod Aniołami”, które potrzebuje pomocy "Kuchennych rewolucji". Rządy twardej ręki, dyscyplina i jednocześnie brak szacunku do własnych pracowników, nie mówiąc już o dość niesmacznej, tłustej kuchni. Potrzebna jest tu anielska cierpliwość i pomysł na udoskonalenie karty dań.
Od ponad 20 lat „Bistro pod Aniołami” prowadzi pani Genowefa. Jest bardzo surowym pracodawcą, który nieco pogubił się już w zarządzaniu restauracją. Wśród pracowników panuje kwaśna atmosfera i nawet własna córka właścicielki nie jest w stanie pracować w takich warunkach. Wkrótce ma przejąć lokal po pani Genowefie, będzie więc potrzebować pomocy. Jak sprawić, by restauracja przyciągała tłumy wygłodniałych klientów? Czy "Kuchenne rewolucje" pomogą uratować ten lokal przed zapomnieniem?
Więcej na DoradcaSmaku.pl
Poznaj zastosowanie soli peklowej oraz różne sposoby peklowania mięsa. Jest to prostsze niż myślisz - przygotuj domowe wędliny!
czytaj więcej4 marca o godzinie 20:10 na antenie stacji TVN rusza jubileuszowy, XX sezon programu kulinarnego Doradca Smaku. Przez cały czas program jest nieodłącznie związany z marką Prymat.
czytaj więcej