Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejW Słupsku w byłym salonie hazardowym gotują po włosku. Restauracja ta jest jednak ucieleśnieniem wszystkich błędów, jakie najczęściej popełniają restauratorzy. Co wydarzy się, gdy do lokalu zawitają "Kuchenne rewolucje"?
W Black Jack’u dawniej prosperował salon hazardowy. Aktualnie jest to restauracja, która próbuje serwować dania kuchni włoskiej. Ten niewielki lokal prowadzony jest przez młodą restauratorkę – Olę. Po dawnym szefie przejęła masę złych nawyków. W Black Jack’u panuje brud i chaos. Dania odbiegają od przyjętych standardów, a personel chodzi zdezorientowany. Aby uratować sytuację potrzebne są Kuchenne rewolucje. Trzeba pamiętać, że do prowadzenia włoskiej restauracji wystarczą już przecież świeże, proste produkty i serce pełne gorących chęci.
Więcej na stronie www.DoradcaSmaku.pl
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej