Sól peklowa – czym się charakteryzuje?
Poznaj zastosowanie soli peklowej oraz różne sposoby peklowania mięsa. Jest to prostsze niż myślisz - przygotuj domowe wędliny!
czytaj więcejJuż jutro pierwszy odcinek nowego programu kulinarnego „Domówka”. W programie przyrządzane będą dobrze przyprawione dania na domowe spotkania z przyjaciółmi.
Wspólne gotowanie ze znajomymi to świetna zabawa. Często staje się ono również początkiem ciekawych rozmów i to nie tylko na temat temperatury mięsa czy ciasta drożdżowego. Nie zawsze wszystko idzie zgodnie z planem – goście się spóźniają lub przychodzą za wcześnie, makaron się rozgotowuje… Ale w „Domówce” wszystko ma swoje szczęśliwe zakończenie.
Każdy odcinek „Domówki” to nowe przepisy, porady kulinarne i praktyczna wiedza o przygotowaniu kameralnych przyjęć w domu. To ludzkie historie, których finał widzimy przy suto zastawionym stole.
Świetna kuchnia w świetnej atmosferze - to właśnie "Domówka". Na antenie TTV od 5 marca, w każdą środę o godz. 20:45. Premierowy odcinek już 15 lutego o godz. 16:50 na antenie TVN.
Więcej na stronie www.DoradcaSmaku.pl
Poznaj zastosowanie soli peklowej oraz różne sposoby peklowania mięsa. Jest to prostsze niż myślisz - przygotuj domowe wędliny!
czytaj więcej4 marca o godzinie 20:10 na antenie stacji TVN rusza jubileuszowy, XX sezon programu kulinarnego Doradca Smaku. Przez cały czas program jest nieodłącznie związany z marką Prymat.
czytaj więcej