Sól peklowa – czym się charakteryzuje?
Poznaj zastosowanie soli peklowej oraz różne sposoby peklowania mięsa. Jest to prostsze niż myślisz - przygotuj domowe wędliny!
czytaj więcejKolejny tydzień niesie ze sobą nowe wyzwania kulinarne. Tym razem to Bydgoszcz gości „Ugotowanych”.
Pierwsze kolacje należą do Magdaleny Wandiuk i Krzysztofa Metzlera. Ona – asystentka notariusza, on – kelner w restauracji jednego z bydgoskich hoteli. Ona interesuje się filozofią Wschodu i uwielbia porządek. Czy taka też będzie jej kolacja – wyważona? Krzysztof z kolei uwielbia życie na krawędzi – trenuje spacery na linie. U niego sprawdzimy, czy kolacja wywoła dreszczyk wśród gości i kto okaże się niekwestionowanym mistrzem sucharów…
Zapraszamy od poniedziałku do czwartku o 20.50. W niedzielę o godz. 17.00 obejrzeć możemy skrót wszystkich kolacji z całego tygodnia.
Więcej o programie na DoradcaSmaku.pl
Poznaj zastosowanie soli peklowej oraz różne sposoby peklowania mięsa. Jest to prostsze niż myślisz - przygotuj domowe wędliny!
czytaj więcej4 marca o godzinie 20:10 na antenie stacji TVN rusza jubileuszowy, XX sezon programu kulinarnego Doradca Smaku. Przez cały czas program jest nieodłącznie związany z marką Prymat.
czytaj więcej