Przyprawy jednorodne

Zioła prowansalskie

Zioła prowansalskie to kompozycja wielu aromatycznych ziół, które charakteryzują się przyjemnym zapachem, a także wysokimi walorami kulinarnymi. Zioła te szczególnie polecane są do potraw tłustych i ciężkostrawnych. W skład Ziół prowansalskich wchodzą między innymi: oregano, tymianek i cząber, które gwarantują lekko gorzkawą nutę, rozmaryn ze swym sosnowym aromatem.

Gramatura: 300 g Zastosowanie

Niezastąpione do mięs mielonych, farszów, sosów ziołowych, ale także do zup, sałatek, twarogów, potraw mięsnych oraz dań z grilla.

Kluczem do kulinarnego sukcesu jest odpowiedni dobór produktów. Dobra kuchnia opiera się nie tylko na oryginalnych pomysłach i sprawdzonych przepisach, ale przede wszystkim na wysokiej jakości składnikach.

Staranna kompozycja suszonych warzyw, odpowiednio dobranych przypraw, a także wszechstronne zastosowanie sprawiły, że przyprawę Kucharek doceniły miliony Polaków.

Marka Smak od lat pielęgnuje swoje unikalne receptury łącząc je z warzywami najwyższej jakości. Odpowiednie proporcje receptur sprawiają, że wszelkie przetwory Smak smakują wyjątkowo i niepowtarzalnie.

Ta strona używa cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

Akceptuję