Przyprawy jednorodne

Sól zmiękczająca mięso

Solą należy dokładnie natrzeć przygotowywane mięso i pozostawić na 15 minut. Sól zmiękczająca mięso nie jest przeznaczona do bezpośredniego spożycia.

Gramatura: 1 kg Zastosowanie

Sól zmiękczająca mięso ułatwia przygotowanie wieprzowiny, wołowiny, baraniny oraz dziczyzny przed smażeniem, pieczeniem lub gotowaniem.

Kluczem do kulinarnego sukcesu jest odpowiedni dobór produktów. Dobra kuchnia opiera się nie tylko na oryginalnych pomysłach i sprawdzonych przepisach, ale przede wszystkim na wysokiej jakości składnikach.

Staranna kompozycja suszonych warzyw, odpowiednio dobranych przypraw, a także wszechstronne zastosowanie sprawiły, że przyprawę Kucharek doceniły miliony Polaków.

Marka Smak od lat pielęgnuje swoje unikalne receptury łącząc je z warzywami najwyższej jakości. Odpowiednie proporcje receptur sprawiają, że wszelkie przetwory Smak smakują wyjątkowo i niepowtarzalnie.

Ta strona używa cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

Akceptuję