Przyprawy jednorodne

Rozmaryn

Rozmaryn ze względu na swój intrygujący, sosnowo – żywiczny zapach stanowi idealny składnik aromatycznych sosów do mięs. Nadaje niepowtarzalny charakter także potrawom z fasoli, ziemniaków, czy grzybów.

Gramatura: 290 g Zastosowanie

Rozmaryn bardzo dobrze komponuje się z potrawami z mięsa oraz ryb. Rozmarynem przyprawia się m.in.: baraninę, dziczyznę, pieczeń jagnięcą i wieprzową, mięso siekane oraz wędliny. Poprawia smak zup oraz sosów, smażonych ziemniaków, pizzy, sałatek, makaronów oraz marynat.

Kluczem do kulinarnego sukcesu jest odpowiedni dobór produktów. Dobra kuchnia opiera się nie tylko na oryginalnych pomysłach i sprawdzonych przepisach, ale przede wszystkim na wysokiej jakości składnikach.

Staranna kompozycja suszonych warzyw, odpowiednio dobranych przypraw, a także wszechstronne zastosowanie sprawiły, że przyprawę Kucharek doceniły miliony Polaków.

Marka Smak od lat pielęgnuje swoje unikalne receptury łącząc je z warzywami najwyższej jakości. Odpowiednie proporcje receptur sprawiają, że wszelkie przetwory Smak smakują wyjątkowo i niepowtarzalnie.

Ta strona używa cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

Akceptuję