Przyprawy jednorodne

Koperek

suszony

Koper suszony Prymat jest niezbędny w każdej polskiej kuchni. Ma niezwykle silny aromatyczny zapach, charakterystyczny korzenno-słodkawy smak, pięknie ożywia wygląd przygotowywanych potraw, a dodatkowo jest bardzo zdrowy.  Jest niezastąpionym dodatkiem do przygotowania ogórków konserwowych, kwaszonych oraz pikli. Świetny do tradycyjnych, polskich zup, gulaszu i ziemniaków. Aby podkreślić smak potrawy, koperku nie należy gotować, lecz dodawać przed samym podaniem.

Gramatura: 160 g i 200 g Zastosowanie

Doskonale nadaje się do ziemniaków, sałatek z ogórków, pomidorów i sałaty, a także do zup, potraw z jaj i ryb. Sos koperkowy jest świetnym dodatkiem do mięs, drobiu i ryb.

Kluczem do kulinarnego sukcesu jest odpowiedni dobór produktów. Dobra kuchnia opiera się nie tylko na oryginalnych pomysłach i sprawdzonych przepisach, ale przede wszystkim na wysokiej jakości składnikach.

Staranna kompozycja suszonych warzyw, odpowiednio dobranych przypraw, a także wszechstronne zastosowanie sprawiły, że przyprawę Kucharek doceniły miliony Polaków.

Marka Smak od lat pielęgnuje swoje unikalne receptury łącząc je z warzywami najwyższej jakości. Odpowiednie proporcje receptur sprawiają, że wszelkie przetwory Smak smakują wyjątkowo i niepowtarzalnie.

Ta strona używa cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

Akceptuję