Aktualności

Doradca Smaku VIII: Mule po francusku w sosie śmietanowym, odc. 23

Na co dzień rzadko przyrządzamy owoce morze, ale gdy już pojawiają się w naszej kuchni. chcemy, aby smakowały wyśmienicie. W końcu nie bez powodu wszyscy zachwycają się ich niepowtarzalnym smakiem. W dodatku ich przygotowanie jest naprawdę proste i nie zajmie nam dużo czasu!

Mule po francusku w sosie śmietanowym według przepisu Michela Moran to idealne danie na wyjątkową kolację we dwoje lub uroczysty obiad dla najbliższych. Wystarczy kilka składników, które odpowiednio ze sobą połączone gwarantują nam w kuchni sukces w postaci pysznego jedzenia.

Oglądajcie "Doradcę Smaku" od poniedziałku do czwartku o godz. 20.10 na antenie TVN.

PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.

Więcej aktualności

Ta strona używa cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

Akceptuję