Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejRzadko robiona w domu - ryba na surowo, czyli carpaccio z łososia. Naprawdę warto spróbować!
Klucz do dobrze wykonanego carpaccio to drobno pokrojone składniki. Liczy się też oczywiście świeżość, która w przypadku ryby jest najważniejsza.Carpaccio można robić niemal z każdej ryby - tak jak tatara. Tutaj smak ryby najlepiej podkreśla koperek, a dodatkowy efekt świeżości nadadzą daniu chrupiące rzodkiewki.
Cały przepis TUTAJ.
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej