Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejCzy możliwe jest odczarowanie piersi z kurczaka tak, aby przestały być nudne? To zadanie postawił przed sobą Andrzej Polan, który pokusił się o przygotowanie aromatycznych filetów w towarzystwie smażonego ananasa i kaszy z awokado. Według kucharza to właśnie nietypowe dodatki pozwalają przełamać monotonny smak drobiu.
Mięso z kurczaka to wyjątkowo wdzięczny produkt, który daje nam w kuchni wiele możliwości: można go smażyć, piec, wędzić, gotować i smażyć. Ponadto tworzy interesujące kompozycje smakowe z dodatkami słonymi, słodkimi, a nawet kwaśnymi. Mimo to filety z kurczaka mogły nam się po prostu "przejeść", choćby przez częstotliwość przyrządzania ich w naszych domach. Dlatego też tak istotny jest dobór dodatków! Być może odważna propozycja Andrzeja Polana to inspiracja na danie z kurczaka, której tak długo szukaliście?
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej