Sól peklowa – czym się charakteryzuje?
Poznaj zastosowanie soli peklowej oraz różne sposoby peklowania mięsa. Jest to prostsze niż myślisz - przygotuj domowe wędliny!
czytaj więcejQuiche to rodzaj tarty - niezwykle aromatycznej i wytrawnej. W oryginalnej francuskiej wersji bazuje na kruchym i słonym cieście. Tym razem Robert Sowa przygotował quiche z delikatnego ciasta filo.
Tym razem śródziemnomorskie smaki zdominują quiche. Ze szpinaku, sera feta, suszonych pomidorów, oliwek i kaparów Roberta Sowa stworzył farsz do klasycznego, francuskiego dania.
Przepis na quiche znajdziecie na DoradcaSmaku.pl
Poznaj zastosowanie soli peklowej oraz różne sposoby peklowania mięsa. Jest to prostsze niż myślisz - przygotuj domowe wędliny!
czytaj więcej4 marca o godzinie 20:10 na antenie stacji TVN rusza jubileuszowy, XX sezon programu kulinarnego Doradca Smaku. Przez cały czas program jest nieodłącznie związany z marką Prymat.
czytaj więcej