Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejPrzygoda kulinarna Michela Moran rozpoczęła się właśnie od tego dania. Zupę z porów i ziemniaków przygotowywał już jako 14-latek w szkole gastronomicznej. Po latach wraca do tego przepisu, dodając do niego kilka nowych, ale sprawdzonych smaków.
Do wykonania tej zupy potrzebujemy niewiele czasu, ale dużo precyzji. Warzywa powinny być starannie pokrojone w równą kosteczkę, aby na talerzu prezentowały się naprawdę apetycznie. Por, ziemniaki oraz bób z dodatkiem odpowiednich przypraw stworzą doskonałą kompozycję smaków, którą zapamiętamy na długo. Ta aromatyczna zupa będzie idealna jako pierwsze danie, ale też ciepły posiłek na jesienny wieczór.
Przepis dostępny jest TUTAJ.
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej